Hodnocení obchodu

4,9 1821 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1754x
4
49x
3
10x
2
7x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JT Avatar autora Jana Tkacz | 26.1.2022
Naprostá spokojenost
A Avatar autora Anna | 18.1.2022
Vše v pořádku, mohu jen doporučit. Děkuji za dáreček????
D Avatar autora Denisa M | 4.1.2022
Vše dorazilo v pořádku, moc děkuji za dáreček!
M Avatar autora Monika | 22.12.2021
R Avatar autora Romana | 20.12.2021
M Avatar autora Marta | 8.12.2021
Vše v pořádku. Rychle doručeno. Krásné věci. Jsem spokojená.
MR Avatar autora Monika Rožboudová | 8.12.2021
Avatar autora | 22.11.2021
Avatar autora | 19.11.2021
Avatar autora | 18.11.2021
Moc krásné korálky, milý dáreček, vše rychle vyřízeno. Úžasné
R Avatar autora Romana | 17.11.2021
Rychle doručeno, spokojenost, akorát mi chyběl trochu návod, jak složit krabičky, ale nakonec se to podařilo, ale chvilku mi to trvalo.
Avatar autora Táňa Žáková | 11.11.2021
spokojena velice
Avatar autora | 28.10.2021
T Avatar autora TP | 25.10.2021
SK Avatar autora Světla Krausová | 12.10.2021
Krásné korálky perfektní služby rychlé dodání stoprocentní spokojenost
N Avatar autora Nada | 2.10.2021
Naprostá spokojenost. Kvalita, výběr, rychlost dodání.
Avatar autora | 23.9.2021
MK Avatar autora Markéta Kilianová | 23.9.2021
vše proběhlo v pořádku, akorát bych uvítala jiné balení korálku při zasílání - aby sáček byl udržitelnější.
MV Avatar autora Marcela Vajceová | 5.9.2021
Dobrý den ,nejen že máte krásné zboží ale i Vaše péče o zákazníky je špičková. Děkuji a doporučuji.
H Avatar autora Hana | 4.9.2021
Dobrý den.Objednané zboží bylo doručeno v pořádku.takže maximální spokojenost.Doporučuji i dalším zákazníkům.

Stránka 1 z 92 , položek celkem: 1824

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné