Hodnocení obchodu

4,9 1808 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1740x
4
49x
3
10x
2
8x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MR Avatar autora Marie Ritnošíková | 13.10.2021
Vždy jsem dostala zásilku do druhého dne od objednání. Nyní jsem na zásilku čekala 4 dny...Stále častěji se mi stává, že zboží, které hledám, není...Takže začínám objednávat z jiných obchodů.
SK Avatar autora Světla Krausová | 12.10.2021
Krásné korálky perfektní služby rychlé dodání stoprocentní spokojenost
N Avatar autora Nada | 2.10.2021
Naprostá spokojenost. Kvalita, výběr, rychlost dodání.
Avatar autora | 23.9.2021
MK Avatar autora Markéta Kilianová | 23.9.2021
vše proběhlo v pořádku, akorát bych uvítala jiné balení korálku při zasílání - aby sáček byl udržitelnější.
MV Avatar autora Marcela Vajceová | 5.9.2021
Dobrý den ,nejen že máte krásné zboží ale i Vaše péče o zákazníky je špičková. Děkuji a doporučuji.
H Avatar autora Hana | 4.9.2021
Dobrý den.Objednané zboží bylo doručeno v pořádku.takže maximální spokojenost.Doporučuji i dalším zákazníkům.
JB Avatar autora Jaroslav Březina | 28.8.2021
Dobrý den. Balík dorazil v pořádku vyzvednul jsem V Pelhřimově na poště BALÍKOVNA. Rozbalil jsem a zkoušel jsem jak ta tavná pistole lepí, opravdu perfekně a pevně. Jsem opravdu spokojený. Doporučuju všem zákazníkům.
MZ Avatar autora martina zýtová | 27.8.2021
P Avatar autora Petra | 24.8.2021
Dobrý den, jsem velmi spokojena se sortimentem, který nabízíte a také s vyřizováním objednávek. Petra
D Avatar autora Drahomíra | 20.8.2021
S objednávkou i s rychlostí jejího dodání jsem spokojená, jen mi vadí dlouhodobá nedostupnost minerálů, prezentovaných v nabídce. Pokud nejsou dostupné měly by být vyřazeny.
J Avatar autora Jana | 18.8.2021
Velká spokojenost, rychlé dodání
Z Avatar autora Zuzana | 18.8.2021
Spokojenost, doporučuji :)
BJ Avatar autora Benešová Jarmila | 17.8.2021
Jako vždy perfektně zabaleno, rychlé dodání, krásné zboží. Děkuji
Z Avatar autora Zuzana | 17.8.2021
Dokonale. A velmi precizní zabalení! Pribalen i milý dárek. Není co vytknout. Moc díky.
E Avatar autora Eva | 12.8.2021
Z Avatar autora zdena | 11.8.2021
T Avatar autora Tereza | 10.8.2021
S nákupem jsem velmi spokojená, nakupuji často, vždy dostanu nějaký dárek, moc děkuji. Rychlost dodání, super!!
Avatar autora | 7.8.2021
H Avatar autora Hanka | 3.8.2021

Stránka 1 z 91 , položek celkem: 1811