Objednávky doručujeme bleskově do ČR i SR. Zobrazit více informací.

Hodnocení obchodu

5,0 864 hodnocení
Přidat hodnocení
5
834x
4
22x
3
5x
2
3x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PS Avatar autora | 19.9.2019
Kvalitní korálky i navlékací materiály. Rychlé dodání.
M Avatar autora | 19.9.2019
Spokojena
RT Avatar autora | 19.9.2019
jsem maximálně spokojena. rychlost dodání je pomalu až neuvěřitelná a komunikace na jedničku s hvězdičkou :-) jen tak dále :-)
J Avatar autora | 18.9.2019
DP Avatar autora | 17.9.2019
velký výběr, dobré ceny, rychlé dodání
M Avatar autora | 17.9.2019
Jsem moc spokojená. Krásné a kvalitní. Určitě si brzy zase objednám ;)
L Avatar autora | 13.9.2019
Zboží bylo dodáno v krátkém čase, korálky byly přehledně rozděleny a ještě nás mile potěšil malý dáreček. Tedy mohu práci týmu jen pochválit.
R Avatar autora | 13.9.2019
Velká spokojenost. Určitě zde nenakupuji naposledy a doporučím dál.
K Avatar autora | 12.9.2019
Velká spokojenost. Velký výběr, dobré ceny a vše vždy rychle a bez problémů doručeno. Mohu vřele doporučit a určitě budu i nadále objednávat :-)
E Avatar autora | 10.9.2019
Krásné korálky a mušle. Vše přišlo během dvou dní i s malým dárečkem :) Radost zde nakupovat :)
BS Avatar autora | 10.9.2019
Vcelku jsem spokojena. První objednávka trošku pokulhávala, ale druhá proběhla naprosto suprově. Určitě se do obchodu zase vrátím.
JF Avatar autora 10.9.2019
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Dělali jsme minulý měsíc inovaci skladu a kvůli tomu některé objednávky nešly včas, za což se omlouváme. Nyní expedujeme většinou ještě tentýž den a objednávky opět doručujeme do 24 - 48 hod. :)
RJ Avatar autora | 9.9.2019
JF Avatar autora 10.9.2019
Moc děkujeme za hodnocení. :)
V Avatar autora | 9.9.2019
Korálky přišly za 2 dny. Všechno bylo v pořádku jen u perel je menší dírka a některé nešly provliknout což byla škoda. Ceny jsou levnější než v obchodech cca o 2kc/ks Určitě se těším na další spolupráci.
JF Avatar autora 10.9.2019
Moc děkujeme za hodnocení. Pokud budete mít s čímkoliv problém, neváhejte se na nás obrátit a určitě budeme rádi i za zpětnou vazbu, abychom tomu mohli přizpůsobit i prodej (korálky vyřadit, zaslat vám kompenzaci atd.) :)
JH Avatar autora | 9.9.2019
Velká spokojenost-výběr-cena-rychlost dodání,děkuji a doporučím
EM Avatar autora 9.9.2019
Moc děkujeme za hodnocení. :)
V Avatar autora | 9.9.2019
Vše v pořádku, rychlé jednání.
Avatar autora 9.9.2019
Moc děkujeme za hodnocení. :)
SK Avatar autora | 7.9.2019
Velmi spokojená - rychlost, popis, kvalita. Doporučuji!
JF Avatar autora 9.9.2019
Moc děkujeme za hodnocení :)
Ž Avatar autora | 6.9.2019
K Avatar autora | 6.9.2019
Velká spokojenost, vše perfektní zabaleno a popsáno, rychlé odepsání, vřele doporučuji :) Zboží je nádherné a odpovídá popisu, kvalita taky v pořádku, děkuji
JF Avatar autora 9.9.2019
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení :) Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě!
M Avatar autora | 5.9.2019
S obchodem jsem velmi spokojená, rychlé dodání, velký výběr zboží. Určitě se budu vracet.
EM Avatar autora 5.9.2019
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení :)
J Avatar autora | 5.9.2019
Jsem velmi spokojená, korálky přišly rychle a byly perfektně zabalené a popsané. Moc děkuji.
EM Avatar autora 5.9.2019
Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení :)

Stránka 1 z 44 , položek celkem: 867